FORSEGLING AF EMBALLAGER TIL PENGE

 

Hensigten med forsegling af emballager til  penge er at give mulighed for at kunne afsløre, om der har været foretaget uretmæssigt indgreb i emballagen.

 

Forseglingens formål er ikke at udgøre en stærk fysisk barriere, som forhindrer totalt tyveri af hele indholdet. Derimod skal forseglingen forhindre rapseri, altså at der bliver fjernet dele af indholdet. Hvis forseglingen er effektiv, er det ikke muligt at udtage f.eks. nogle pengesedler, uden at det kan ses. En effektiv forsegling har således også det formål at beskytte transportøren mod mistanke, idet en eventuel fejltælling hos afsender eller modtager ikke vil kunne medføre anklage mod transportøren, hvis emballagen under hele transporten har været effektivt forseglet.

 

Emballager, som benyttes i forbindelse med bokse, der udløser farvestof, skal være gennemtrængelige for farvestoffet for at opnå en effektiv indfarvning af pengesedlerne, uanset om der benyttes varm røg eller kold væske.

 

Forseglingsmetoder:

 

  1. Plomber
  2. Emballager med låsekammer
  3. Plasticposer med sikkerhedsklæber

 

Plomber:

Anvendelse af egentlige plomber kan komme på tale, såfremt pengesedlerne emballeres i netposer eller -sække. Der skal i så fald benyttes trækplomber. Se mere under NORDPLOMB.

 

Emballager med låsekammer:

Emballagerne lukkes med lynlås. Lynlåsens greb går ind i et låsekammer, som forsegles med en særlig plombe.

Når emballagerne skal anvendes i bokse med farvestof, fremstilles de af net. De kan udformes som tasker eller poser i forskellige størrelser. Der opnås en meget effektiv indfarvning af pengesedlerne. Fordele og ulemper har samme årsag, nemlig at emballagerne er til genbrug. De holder til brug i mange år, og er således billige i materialeforbrug. Til gengæld er det nødvendigt, at logistikken styres, så de kan cirkulere i organisationen. Se mere under ENVOPAK.

 

.Plasticposer med sikkerhedsklæber:

Det basale produkt er en plasticpose, som lukkes med et klæbestof, således at posen ikke kan åbnes, uden at det kan ses. Poserne anvendes primært som døgnboksposer og som møntposer, men er også godkendt til forsendelse som værdibreve. Se mere under PERMALUK.

E.M. Jensen Ingeniørfirma - Gunderødvej 59 - DK-2980 Kokkedal - Tel.: +45 48 28 03 13 - Fax.: +45 48 28 03 75 - Email: emjensen@post8.tele.dk

Copyright © MediaDirekt 2007 - All rights reserved - Google Adwords WebShop Onlineshop CMS webshop   SEO cms hjemmeside Søgemaskineoptimering CMS SponsorLink nemCMS eHandel eButik  NetShop NetHandel NetButik cms systemOnlineButik  InternetHandel InternetButik WebButik online markedsføring Content Management System søgeoptimering
 
 
 
SITEMAP:ForsideInformationEnvopakNordplombPermalukSeo (IKKE SLETTE!!)Information om FirmaetForsegling af emballager til pengeBaandplomberposicheckbanjosealpolylokpolycheckTraekplomberHaengelaaseKabelplomberBoltplomberPlomber_RFIDPlombetaengersecur gripsecur pullsecur titeten lokway lokpengepostforsendelserhospitalertaskerquick-pakenvopolysegl